Bosman Exclusieve tegelwerken

Wand- en vloertegels

Wand- en vloertegels (badkamer)

In een sanitaire ruimte is bijna niets zo sfeerbepalend als de tegels. Juist in deze ruimte ziet u, terwijl u ontspannen geniet van een warm bad, hoe wij de tegels hebben gezet. De symmetrie waarmee de tegels zijn geplaatst, de manier waarop we lijnen laten doorlopen en hoeken afwerken. Wilt u uw badkamer helemaal opnieuw inrichten? Wij verzorgen niet alleen het tegelwerk, maar realiseren complete badkamers. Inclusief leidingwerk en sanitaire voorzieningen.

Wand- en vloertegels (keuken)

Het is bijna vanzelfsprekend dat u in uw keuken tegels laat zetten. Als het niet is op de vloer, dan wel rond het werkblad. Maar de tegels in uw keuken zijn niet alleen praktisch (want gemakkelijk schoon te houden). Ze zijn gezichtsbepalend. En dat is een goede reden om Bosman Exclusieve Tegelwerken erbij te betrekken. Wij leveren en zetten de tegels voor vloer en wand.

Wand- en vloertegels (hal & woonkamer)

Elke dag dat u uw hal binnenstapt, elke avond dat u bij de haard tot rust komt, geniet u van uw tegelvloer. U volgt met uw ogen de kaarsrechte lijnen, u ziet hoe vlak en waterpas de tegels liggen. Kwaliteit van Bosman Exclusieve Tegelwerken. U denkt met plezier terug aan de keuze voor de tegels – en de tegelzetter. Een blijvende meerwaarde voor uw interieur.

Wand- en vloertegels (buitenterras)

Als het weer het toelaat, zit u op uw buitenterras. Daarom ziet u ook hier graag luxe tegels, strak en waterpas gelegd. Natuursteen tegels die niet kapot vriezen of verzakken. Bosman Exclusieve Tegelwerken kan dat garanderen. Het aanleggen van terrassen behoort ook bij ons specialisme. We weten hoe uw tegels en de ondergrond voorbehandeld moet worden, zodat er geen vocht in kan dringen. Kwestie van vakmanschap.

Wand- en vloertegels (diversen)

Natuursteen heeft een fascinerende uitstraling. Het is steen, soms strak, soms doorleefd. Maar het is ook natuur, met oorspronkelijke kleurschakeringen en voelbaar reliëf. Een prachtig materiaal voor uiteenlopende toepassingen, zoals vensterbanken, stoepen en traptreden. Bosman Exclusieve Tegelwerken levert en plaatst natuursteen op maat, met de precisie waarmee we tegelzetten.

afbeeldingBosman - Tegelvloer Nr. 03Bosman - Tegelwand Nr. 08Bosman 2 - Toilet Nr. 04Van Ettekhove - Tegelvloer Nr. 10Veldhuizen - Badkamer Nr. 01Veldhuizen - Tegelvloer Nr. 02Gotter - Tegelwand Nr. 04
291